13 mars 2022
11:00

Ängby IF

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Ängby IF

Träningsmatch i vårsolen på Grimsta B och ambitionen är att tidigt etablera och spela ett snabbt och enkelt passningsspel. Första halvlek blir dock mer åt det hafsiga hållet då vi ofta vill framåt direkt och då fastnar på närmasta motståndare. Det blir också många byten vilket gör att vi inte riktigt kommer in i matchen och hittar varandra. Försvars- och då kanske främst presspelet sitter inte riktigt heller. Kantspelet funkar dock fint och vi skapar en del chanser och många hörnor. Vi gör också 1-0 på hörna då Tess säkert placerar in en halvretur. Halvtidsresultatet blir 1-1.
I andra halvlek skruvar vi lite på uppställningen och får igång ett bättre spel från målvakt/backlinje ända fram till anfall. Och vi skapar mängder av chanser via kanterna och centrala genombrott. Tyvärr slinker dock avsluten utanför och då motståndarna lyckas rulla in två mål i några halvlägen så ligger vi under med 1-3 inför sista kvarten. Vi kvitterar fram till 2-3 direkt efter 1-3 på ett snabbt, snyggt och effektivt anfall som Ella sätter. Vi fortsätter sedan att pressa på men lyckas inte sätta några fler mål tyvärr.
Andra halvlek spelar vi riktigt bra i långa perioder och chanserna fanns för att både kvittera och avgöra matchen. Så trors att det blir förlust tar vi med oss det fina spelet i andra halvlek och jobbar vidare med konditionen, bolltempot och avsluten